Fostul ministru de finanţe, Eugen Teodorovici, scrie în “Competiția populismului”, o postare pe pagina sa de socializare, că în România lipseşte liderul care să adune pe toţi la masa deciziilor. El consideră că în lipsa unor iniţiative coerente, “calea spre dezastru e pavată cu cele mai bune intenții din partea forțelor politice aflate la putere sau chiar în opoziție”.

“Concursul de măsuri pentru salvarea României rămâne fără rezultate concrete pe terenul mizelor politice, lipsește cu desăvârșire liderul care invită la dialog, care să-i adune pe toți la masa deciziilor.

Dacă situația de azi ar putea fi descrisă cât mai fidel, ar semăna foarte bine cu un concurs național de angajare.

Angajatorul ar fi chiar România, care caută cu disperare profesioniști capabili să o ajute la buna guvernare a țării, atât cât se poate în condițiile dificile și presante pe care le traim.

Lipsește Iohannis‼️ Președintele care a eșuat în rolul de mediator între puterile statului, dar care are acum o șansă istorică să devină acel lider.

În momentul acesta critic, are măcar datoria să încerce‼️, este  de părere Eugen Teodorovici, însoţit de #insistpentruRomania

Articolul precedentMarcel Ciolacu acuză PNL că nu-i pasă nici de români, nici de situația economică a țării
Articolul următorAlfred Simonis, despre decizia liberalilor de a ataca la CCR Legea amânării ratelor: “O mizerie”