Partidul Național Liberal a depus, luni, două sesizări la CCR privind cele două proiecte PSD, adoptate vineri de Camera Deputaților. În aceste proiecte se prevede amânarea plății ratelor creditelor bancare pentru persoane fizice și juridice, indiferent dacă au fost sau nu afectate de criza coronavirusului, respectiv legea privind suspendarea plății utilităților.

Marcel Ciolacu, președintele PSD, a reacționat pe pagina sa de Facebook:

”PNL dă astăzi proba #maturității politice. Atacarea la #CCR a măsurilor sociale și economice inițiate de #PSD și votate de toate forțele politice parlamentare, cu excepția liberalilor, nu lovește în PSD, domnule Orban, ci în românii și firmele românești care acum așteptau un sprijin real din partea statului.
Văd că vă tot comparați cu Italia și Spania! Atunci comparați-vă și la măsurile de protecție socială pe care le-au luat și la cele pentru salvarea economiei. Sunt identice – amânarea ratelor și a plății facturilor la utilități, facilitățile fiscale pentru firme sau șomajul tehnic!

PNL va fi singurul partid care a ales să facă în continuare politică, după ce restul forțelor politice au răspuns pozitiv apelului pe care l-am făcut ieri și au înțeles că în această perioadă dificilă trebuie ca toți să alergăm pe un singur culoar, pentru #România”, a scris Marcel Ciolacu.

Articolul precedentVești bune pentru medici! Echipamentele vin în cantități uriașe în România!
Articolul următorEugen Teodorovici explică de ce Klaus Iohannis lipseşte din actul guvernării