Drept la replică în urma anchetei difuzate de Cristian Rizea în exclusivitate pe platforma online realitateadinmoldova.md.

“Subsemnatul ANTON PISAROGLU,
Cu privire la informațiile false și grav vătămătoare publicate de site-ul dumneavoastră în articolul intitulat “Dezvăluirile care dinamitează România. Cristian Rizea anunță APOCALIPSA, de la Chișinău – Caracatița milionarilor din umbră” redactat de către Redacția Realitatea și publicat/difuzat pe data de 23.12.2021, la ora 20:59.

Am luat la cunoștință în ajunul Crăciunului, cu mâhnire și revoltă de conținutul profund defăimător al articolului “Dezvăluirile care dinamitează România. Cristian Rizea anunță APOCALIPSA, de la Chișinău – Caracatița milionarilor din umbră” în care Grupul audiovizual Realitatea publică alegațiile nereale ale infractorului condamnat Cristian Rizea, care mă acuză de constituirea și coordonarea unui grup infracțional care desfășoară activități de trafic de droguri și prostituție.

Subliniez că asemenea afirmații sunt complet false, fără niciun fel de minim fundament real, și aduc gravă atingere onoarei și demnității subsemnatului.

Arăt că nu am nicio legătură cu entitățile menționate în articol.”

Articolul precedentSorin Grindeanu: CNAIR și-a depășit capacitatea de gestionare a proiectelor
Articolul următorGabriela Firea anunță că mai vrea un mandat de primar general al Capitalei