Traficul din centrul capitalei este îngreunat pe perioada verii din cauza lucrărilor de reabilitare a Pasajului Unirii. Daniel Băluță, primarul sectorului 4, cel care și-a asumat investiția și lucrările, susține că putem răsufla ușurați. Jumătate din lucrări sunt deja gata, pentru că s-a lucrat non-stop.

“Lucrările la Pasajul rutier Unirii sunt în momentul de față realizate în proporție de 50%.La o lună de la începerea acestora, cele mai dificile intervenții s-au finalizat deja. Au fost izolate toate infiltrațiile de la nivelul carosabilului, iar fisurile pereților au fost reparate.Mai mult, astăzi s-a finalizat turnarea primului strat de asfalt și s-a lucrat în continuare la montarea celor 2.800 de panouri care vor îmbrăca pereții interiori ai pasajului.Vă rog să mai avem puțină răbdare,” este îndemnul lui Daniel Băluță făcut bucureștenilor.

Articolul precedentAdrian Câciu: „Cu siguranţă pensiile vor creşte de la 1 ianuarie 2023”. Ce spune despre reducerea cheltuielilor cu 10% în ministere
Articolul următorCiolacu: Saranga rămâne un mare prieten al românilor