În spaţiul public a apărut ca o bombă informaţia că PSD e anchetat de DNA, în condiţiile în care niciun alt partid nu a ajuns sub lupa procurorilor. Mai mult, s-a afirmat că Viorica Dăncilă va fi săltată şi că preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, ar fi spus acest lucru la o întâlnire cu liderii din Constanţa.

Făcând referire la aceste acuze, fostul premier Viorica Dăncilă a afirmat, duminică seară, la Antena 3, că nu crede că e o informație corectă.

„Nu cred acest lucru. Nu comentez declarații pe surse. Mai mult, nu cred că Marcel Ciolacu ar fi făcut astfel de declarații. Ar fi cel puțin bizar dacă domnul Ciolacu ar ști pe cine vor chema procurorii la DNA. Eu, personal, nu știu să existe vreo anchetă privind derularea campaniei prezidențiale a PSD. Într-adevăr, din câte știu, există o anchetă care vizează perioada 2017-2019, înainte ca eu să devin președinte al partidului. Vă garantez că eu, în calitate de președinte de partid și de prim-ministru, am respectat întotdeauna legea.

De asemenea, vreau să menționez că de activitatea financiară, contracte care vizau campania electorală, s-a ocupat secretarul general și trezorierul partidului. Sunt sigură că activitățile financiare s-au derulat corect, din punct de vedere legal, în toată această perioadă”, a spus Dăncilă.

Unii analişti consideră că în cazul în care liderii PSD s-ar victimiza, partidul ar sălta cu 3 procente într-o singură lună în încrederea alegătorilor.

Articolul precedentPSD îl somează pe Klaus Iohannis să promulge deîndată legea dublării alocaţiilor pentru copii
Articolul următor100% TU DECIZI! Ionel Arsene, Revelion cu Dragnea și Irina. Ascensiunea meteorică a baronului de Neamț