Analistul politic Dorin Iacob spune că privatizările sugerate în programul de guvernare al lui Dacian Cioloș este departe de ceea ce ar însemna privatizarea. Analistul spune că, la noi, ideea de privatizare e sinonimă cu jaful, nu cu eficiență, viitor, încredere.

„Dan Barna știe niște lucuri care ne sunt induse. Dacă am aveam politicieni cu cap, ne-am fi uitat și la Franța și la Beijing și la Moscova, nu doar la partenerul strategic. El se gândea în mod corect la guvernul opoziției. Loialitate constituțională este și ce se va întâmpla mâine în Parlament. Cade un guvern, mai cade unul și ajungem la anticipate. Nu se întâmpla asta dacă Cioloș refuza propunerea. Problema privatizării în Sănătate este complexă. La noi, privatizare e sinonim cu jaful, nu cu eficiență, viitor, încredere. Ideea de privatizare are un impact negativ, iar cei de la guvern este greu să se creadă că o fac în mod corect”, a declarat Dorin Iacob.

CITEȘTE ȘI: Dorin Iacob: „România e punctul negru pe harta Covid-19, iar statul încă nu ia măsuri de prevenție în masă”

Articolul precedentEugen Teodorovici, anunț șoc: Ungaria va produce vaccin anti COVID-19 la Debrecen
Articolul următorLEGILE PUTERII / Alexandru Rafila, despre impunerea unui LOCKDOWN în România: „Cineva să-și asume! Românii trebuie să accepte aceste măsuri”