Miron Mitrea, invitat permanent în emisiunea „Culisele puterii”, la Realitatea PLUS, a vorbit despre faptul că premierul s-a lăudat public că a intervenit pentru transferul pacienților arși în explozia de la Petromidia. Analistul politic este de părere că afirmațiile premierului reprezintă o gafă politică.

„Afimațiile sunt absolut penibile. O asemenea gafă politică este inadmisibilă pentru un prim-ministru care vrea să fie și șeful partidului de guvernare.

În România sunt mii de oameni care așteaptă să fie trimiși la transplant în străinătate. Cunosc oameni care au murit înainte de a ajunge un de aveau nevoie. Nu au beneficiat de bunăvoința premierului.

El se laudă că a reușit să pună o pilă la doamna Mihăilă și la domnul Arafat să îi trimită nu știu unde. Este penibil. Nu a învățat nimic din tragedia Colectiv.

El este într-o competție penibilă, ridicolă care face rău României și folosește orice chestiune să iasă în față. Este atât de penibil ca primul om din decizia executivă să se laude că a pus o pilă…”, a declarat Miron Mitrea la Realitatea PLUS.

Articolul precedentPNL, la pas
Articolul următorMiron Mitrea, despre SCANDAUL săptămânii legat de interceptări: „Drulă a vrut să atace PNL și să-l pună într-o situație penibilă și l-a pus”