Președintele Sindicatului Național al Polițiștilor și Personalului Contractual din MAI, Dumitru Coarnă, va deschide lista PSD Călărași pentru Camera Deputaților, deși liderul local Vasile Iliuță i-a propus poziția numărul 1 la Senat.
Polițistul pensionar a optat pentru Camera Deputaților fiindcă aceasta este for decizional și acolo se aprobă legile fundamentale, potrivit declarațiilor sale făcute pentru Bugetul.ro.
La sediul din Kiseleff vor fi validate marți toate propunerile filialelor, inclusiv și cea din Călărași.


„Da, așa este. Însă, marți va fi rezultatul final, când vor fi validata candidaturile la centru. Așa este, organizația PSD Călărași m-a votat în unanimitate, inițial, să candidez pentru Senat, locul 1.

Ieri s-a discutat în ședință extinsă, la Parlament, cu toate organizațiile județene. Președintele PSD Călărași, Vasile Iliuță, a citit lista cu mine, pe locul 1 la Senat.
Ulterior, am avut o întâlnire cu domnul președinte Iliuță și l-am rugat să merg la locul 1 pentru Camera Deputaților, pentru că este Cameră decizională, de multe ori, în legile organice.
Așadar, dosarul meu este depus pentru Camera Deputaților. Cu mențiunea că marți se va decide, vor fi validate, la sediul central PSD, toate candidaturile”, a declarat, pentru Bugetul.ro, Dumitru Coarnă.

Articolul precedentCiolacu, mesaj către looseri: ”Nu vă mai țineți ca mâța de burlan!”
Articolul următorPierzătorii de pe listele parlamentare ale PSD