Potrivit surselor de presă, Marcel Ciolacu le-a cerut social-democraților care au pierdut localele cu o diferență mare de scor să se abțină în a pretinde primul loc pe listele pentru parlamentare. Mesajul l-a vizat în principal pe Marian Oprișan. De filialele Constanța și Timiș, cele mai slabe în sondaje, liderul PSD nu spune nimic.
„PSD s-a schimbat. Suntem cel mai mare partid din România și oamenii așteaptă altceva de la noi. Credibilitatea noastră depinde de modul în care vom face aceste liste. Noul PSD înseamna profesioniști. Încetați să vă mai țineți de liste ca mâța de burlan! V-am spus că vreau oameni competenți. Vreau specialiști: medici, profesori, antreprenori. Lăsați-i pe cei de la PNL să se umple de interlopi, de traseiști și de toți papițoii care își falsifică diplomele”, le-ar fi spus Marcel Ciolacu liderilor din teritoriu, potrivit unor surse din conducerea PSD, citate de Cotidianul.
El a avut, potrivit surselor citate, un mesaj direct către liderul PSD Vrancea, Marian Oprișan: „Vom câștiga Vrancea și fără tine!”
Singura achiziție notabilă a PSD este doctorul Alexandru Rafila, cel care va deschide lista pe București.
Marcel Ciolacu a fost întrebat recent dacă a vorbit cu mai mulți jurnaliști pentru a intra pe listele PSD dar a refuzat să dea un răspuns clar.

Articolul precedentFiliala Gorj a PSD a stabilit criterii clare pentru candidații la alegerile parlamentare
Articolul următorCritic vehement al fostelor guvernări PSD, sindicalistul Dumitru Coarnă deschide lista filialei Călărași