Într-un dialog cu Radu Popa, în cadrul emisiunii online EVZ.TV, Cozmin Gușă prognozează un viitor apropiat în care structurile angajate în slujirea interesului național vor trebui să se implice în mari schimbări politice, ca o necesitate fundamentală pentru salvarea din degringolada generalizată care se va instala în țară, ca urmare a pandemiei și crizei economice. 


Iată principalele dezvăluiri:

1. Silviu Predoiu este noul șef operativ al Statului Paralel, după detronarea lui Florian Coldea. La momentul actual, Predoiu are o influență foarte mare în politică și în mass-media, în special prin legăturile pe care și le-a refăcut după pensionarea sa, moment când a fost refuzat de Klaus Iohannis pentru poziția de consilier prezidențial pe securitate națională.

2. De multă vreme, Silviu Predoiu este un partener important al lui Florian Coldea, în prezent au operațiuni importante și în Bulgaria.

3. Dan Diaconescu și PP-DD erau controlați de către Florian Coldea și Statul Paralel.

Citește mai multe dezvăluiri pe ziuanews.ro.

https://www.ziuanews.ro/dezvaluiri-investigatii/nucleara-lui-cozmin-gu-dezv-luirile-care-i-au-speriat-pe-unii-mai-tare-ca-pandemia-1449794

Articolul precedentCOVID-19. Sfaturile medicului Tudor Ciuhodaru, europarlamentar PSD, pentru o bună prevenţie
Articolul următorPSD pune radarul pe guvernanţi. Va face zilnic o tablă a greşelilor PNL