În urma dovedirii furtului voturilor juraților români de la EUROVISION, majoritatea politicienilor tac. Coordonatorul Alianței pentru Patrie, Codrin Ștefănescu, sare la gâtul coaliției de guvernare.

“Măi, guvernule! Măi, coaliție PSD-PNL-UDMR! Măi, penibililor! Vă place cum a fost umilită România la Eurovision? Vă place cum suntem tratați? Acceptati, așa cu supușenie, să fim călcați in picioare, să ni se falsifice votul, să ni se transmită că nu mai contăm absolut deloc sub conducerea voastră? A voastră, slugile docile a intereselor străine, supușii cuminți și ascultători ai lor! Chiar nu vă este rușine de ceea ce ni se întâmplă de când existați voi? Că ne-am pierdut și ultima brumă de respect, că suntem luați de fraieri? Faceți și voi ceva, dați cu ei de pământ, reacționați in vreun fel? Ați pregătit vreo declarație publică, vreun comunicat oficial al guvernului, cu impact internațional, altceva? Sau stați ascunși sub pat și beți ceai de tei, așa cum v-a ordonat guvernatorul BNR? Papagalilor!” – scrie Codrin Ștefănescu pe pagina sa de facebook.

 

Articolul precedentKlaus Iohannis: România susține un proces rapid de aderare a Suediei la NATO
Articolul următorPrefectul PSD al județului Timiș îi cere lui Dominic Fritz să dea jos steagurile străine de pe clădirea Primăriei