De Ziua Eroilor, președintele PSD, Marcel Ciolacu, l-a vizitat pe un erou al zilelor noastre. Acesta, a rămas paralizat după războiul din Afganistan, în care a participat, ca trimis al forțelor armate române.

„De Ziua Eroilor, am avut onoarea să merg acasă la unul dintre eroii României! L-am cunoscut pe Ionuț Butoi, un adevărat INVICTUS! Nimeni și nimic nu l-au doborât vreodată pe Ionuț. A privit moartea în față, a rămas paralizat de la brâu în jos și s-a îmbolnăvit pe fond de stres. Dar a continuat să lupte. Mai mult și mai mult în fiecare zi.

S-a întors în Afganistan ca să-i îmbărbăteze pe militarii români și a devenit campion național și internațional paralimpic la tir cu arcul compound. Este un model de curaj, demnitate și onoare! Un adevărat patriot!

Ionuț este unul dintre puținii eroi adevărați ai României! El și cei ca el sunt oamenii care merită cu adevărat respectul nostru, al tuturor!

Mulțumesc, Ionuț, pentru această zi minunată!,” a scris Marcel Ciolacu pe pagina sa de facebook.

Articolul precedentConsilierul PSD care a scris că în Franța, Clotilde Armand ar fi fost răpită și violată, propus pentru excludere din partid
Articolul următorPSD, denunțat la liderii socialiștilor europeni, pentru colaborarea cu AUR