Prezent la una dintre televiziunile de business, ministrul Agriculturii, Adrian Chesnoiu (PSD) l-a ironizat pe preşedintele PNL Florin Cîţu, că ”atunci când stai pe margine, e foarte uşor să dai lecţii.”

”Noi am intrat la guvernare pentru că avem soluţii pe care le-am elaborat din timp”, a precizat ministrul, arătând că lucrează bine cu premierul Nicolae Ciucă care este ”un bun român”. Chesnoiu a arătat că nu există competiţie între partidele din coaliţie, în Guvern. ”Cei care nu sunt în Guvern văd că îşi dau în continuare cu părerea”, a mai spus el.

Despre scăcerea TVA-ului la toate produsele, propusă de Florin Cîţu, ministrul a spus că produsele alimentare au TVA de 9% şi cele ecologice au deja 5% TVA.

”Măsurile nu se iau azi, criza asta a începtul de acum doi ani de zile. Când stai pe margine, e foarte uşor să dai lecţii. Noi am intrat la guvernare pentru că avem soluţii pe care le-am elaborat din timp”, a spus ministrul. Despre plafonarea preţurilor, el a arătat că este de acord cu această soluţie, atâta timp cât nu afectează producătorul.

Adrian Chesnoiu a recunoscut că are o bună colaborare cu premierul Nicolae Ciucă: ”Lucrez cu el, este un bun român şi facem tot ceea ce facem toţi miniştrii, să facem lucruri bune pentru români”, a spus ministrul Agriculturii, precizând că nu este o competiţie în Guvern între cele trei partide din coaliţie. ”Cei care nu sunt în Guvern văd că îşi dau în continuare cu părerea”, a mai zis ministrul.

Articolul precedentMarcel Ciolacu: useriștii au prevăzut în PNRR zeci de milioane de EURO pentru consultanță
Articolul următorSorin Grindeanu, către Cătălin Drulă: “Ai noroc la bani! Nu la kilometri de autostradă!”