Alianța pentru Patrie (APP) este primul partid din România care a luat act de proiectul inchizitorial al DSU, în colaborare cu CNA, susținut de Guvern.

APP denunță inițiativa Guvernului de a pune pumnul în gura presei. Departamentul Situațiilor de Urgență, împreună cu CNA și o serie de ONG-uri sorosiste, a propus un act normativ prin care orice investigație privind corupția din guvern și incapacitatea lui Klaus Iohannis de a conduce țara sunt considerate dușmănoase și pedepsite, se scrie într-un comunicat primit la redacție.

“Orice asociere cu „tradițiile,” „spiritualitatea neamului,” “valorile tradiționale,” “homosexualii”, “LGBT,” “LGBTQ,” “LGBTQI,” “valori ortodoxe” vor fi cenzurate, iar promotorii acestora vor fi sancționați.

Oameni buni! Ne paște Inchiziția democratică! Pumnul în gura presei și anihilarea vocilor patrioților români sunt preludiul arderii pe rug a unei națiuni. Treziți-vă!

Nu putem asista impasibili la instaurarea CENZURII democratice. Fără o presă liberă, profitorii războiului nu ar mai putea fi denunțați.  Ridicați-vă!

Dacă propunerea devine normă, regimul colonial de la București va da liber la furat! Nimeni nu va mai putea investiga actele de crimă economică și financiară, corupția din guvern și achizițiile ilegale.  Protestați!

Spiritualitatea neamului devine ținta armei de foc a neomarxiștilor. Puterea colonială abrogă orice drept fundamental al omului. Constituția României e călcată de bocancii Noii Ordini Mondiale. Opriți neleguierea!

Nu acceptați ca România să cadă pradă  războiului lumii!

Filialele APP din țară vor demara o nouă Inițiativă Cetățenească: STOP CENZURII!” – mai spune comunicatul.

Articolul precedentPreședintele PSD dă de pământ cu Consiliul Concurenței
Articolul următorPreședintele PSD: Fără cenzură!