Președintele PSD reacționează violent și acuză o încercare de instituire a cenzurii. Marcel Ciolacu a reacționat dur pe pagina personală de socializare la propunerea ca Departamentul din MAI, condus de Raed Arafat, să identifice știrile false. Cenzură, Ministerul Adevărului, Scânteia (organ de presă al PCR) sunt acuzațiile formulate explicit.
“PSD nu va fi niciodată de acord cu propunerea făcută dlui Arafat” de către ”societatea civilă”! #Cenzura, #MinisterulAdevărului, #Scânteia nu pot deveni armele democrației și ale statului de drept. Trebuie să luptăm cu dezinformarea, dar fără a suprima sub nicio formă libertatea de exprimare folosind instrumente ale regimurilor totalitare. 
Ca să fie clar, miniștrii PSD nu vor desemna niciun #cenzor pentru propășirea cultului personalității niciunui tovarăș sau vreunui alt ”geniu al Carpaților”. 
P.S. Fake-news-ul se combate printr-o  comunicare corectă și la timp, nu cu ”experți” sau ”consultanți” care să vâneze vrăjitoare”, arata Marcel Ciolacu și da asigurări că PSD apără și va lupta pentru libertatea de exprimare și democrație.

Sursa: Realitatea Din PSD

Articolul precedentAlianța pentru Patrie denunță guvernul: vrea să instituie cenzura
Articolul următorAdrian Năstase, despre noul globalism, fără Rusia