Fostul președinte al PSD, Adrian Năstase, se întreabă într-o postare pe blogul său dacă noua corectitudine politică de la Bruxelles va rescrie și va reinterpeta textul biblic, în relația parentală.

“Este un mare entuziasm in lume pentru rescrierea istoriei. Se darama statui, se exorcizeaza trecutul (nu costa foarte mult), se modifica manualele scolare.

Pe de alta parte, ideea schimbarilor de gen a condus la teorii halucinante, intre altele, in ceea ce priveste denumirea parintilor (mama, tata). Inteleg ca si unii reprezentanti ai partidelor din Romania au sprijinit, la Bruxelles, aceste teorii.

Probabil ca, in scurt timp, vom asista la directive europene si la initiative legislative in Romania inclusiv pentru rescrierea textelor biblice.

Astfel, in loc de textul din Epistola Sf. Pavel catre Efeseni (5), “Pentru aceea, va lasa omul pe tatal sau si pe mama sa si se va lipi de femeia sa si cei doi vor fi un trup” s-ar putea sugera textul “Pentru aceea, va lasa omul(?) pe parintele 1 si pe parintele 2 si se va lipi de partenerul/partenera sau/sa si cei doi vor fi un trup”, este de părere Adrian Năstase.

Articolul precedentPSD cere suspendarea lui Florin Cîțu de la conducerea Guvernului până la Congresul PNL
Articolul următorPSD cere în instanță suspendarea “stării de alertă” de la Sectorul 1