Mulți dintre actualii lideri politici ai PSD făceau anticameră la Liviu Dragnea, pe timpul cât era liderul Il Maximo.

“PSD este un partid care-și devoră liderii,” susține un cunoscător al vieții partidelor din România de după 1989.

Fostul președinte al PSD, Adrian Năstase, care nu a avut nicio relație cu fostul lider întemnițat pentru ‘două secretare,” deplânge lipsa de solidaritate a colegilor săi de partid și condițiile inumane la care este supus în temniță.

“Liviu Dragnea a făcut multe greșeli în calitate de președinte al PSD. Condamnarea lui pentru referendum și pentru cele doua salariate care lucrau și la partid poartă insă, fără indoială, amprenta unei execuții politice. Motivele, probabil, atât interne cât și externe.

Rezultatul s-a realizat – scoaterea lui de pe scena politică.

Ceea ce nu înteleg este insă tratamentul său în penitenciar – lipsirea de dreptul de a munci, lipsirea de posibilitatea unui consult medical pentru problemele de sănătate, lipsa de transparentă in legătură cu infectarea sa cu COVID-19, etc.

Și mai este un lucru pe care nu-l înțeleg – lipsa de solidaritate și de interes umanitar pentru el din partea foștilor săi colegi de partid.”

 

Articolul precedentCozmin Gușă, dezvăluiri explozive din culisele alegerilor din 2009: Geoană a fost șantajat și terminat de fraudarea voturilor din diaspora. Care a fost rolul lui Vîntu în instituțiile statului
Articolul următorAnghel Saligny n-a prins un loc nici în guvernul lui Cîțu