Într-un comentariu apărut sub titlul “Cavalcada lui Orban”, candidatul PSD la Primăria sectorului 3, Aurelian Bădulescu, râde de premierul Ludovic Orban, plecat să ia ţara la pas, în ultima săptămână de campanie electorală pentru alegerile locale. 

“Călare pe un cal de carton, Ludovic Orban a luat Moldova la trap. Disperat că nu trece pragul electoral impus de la Cotroceni, premierul liberal e dispus la oricare compromis. În weekend s-a prăvălit peste mai multe judeţe din estul ţării. Pentru că n-are ce arăta, se laudă cu investiţiile făcute de fostele guvernări social-democrate”, a scris pe facebook Aurelian Bădulescu.

“În raniţa guvernamentală are mai mulţi metri de panglică decât metri de asfalt”, îl ironizează actualul viceprimar al Capitalei, care subliniază că nici la copiat nu e bun Orban.

Candidatul PSD la Primăria sectorului 3 a mai remarcat că “în toate deplasările premierul e singur, pentru că nimeni nu mai crede că mandatul lui trece iarna. 

Cu tolba golită de Florin Cîţu, nu poate face decât valuri, poze cu planşe colorate şi promisiuni gen aceleia făcută unei persoane, aflată în cărucior: “mergem înainte.”

În căşti îi sună “Faraoane,” ca să nu audă huiduielile oamenilor.”

Bădulescu mai spune că premierul n-are cum să facă ”scorul electoral promis în după amiezile de smotoceală prezidenţială.”

„PSD rămâne singurul partid care ştie să administreze ţara, marile oraşe şi în special Bucureştiul, care nu vrea să cadă pradă rechinilor imobiliari.”

Articolul precedentAdrian Năstase: de ce nu e USR Albă ca zăpada
Articolul următorAdrian Severin: George Maior, susținut din umbră de George Soros și nu numai