Sub titlul “Albă ca zăpada”, fostul premier Adrian Năstaseexplică formarea USR, pe nevoia tinerilor de reprezentare. Aşa au apărut infecţii cu persoane legate de statul paralel sau nu. 

“USR -ul şi-a construit o legendă – puritate personală, corectitudine politică. Cel care a stat în spatele proiectului s-a gândit, probabil, că este nevoie de un recipient pentru voturile tinerilor şi ale corporatiştilor, ale celor care detestăSecuritatea, comunismul, corupţia. Din păcate, “materialul” din care s-a realizat acest proiect era infectat cu persoane legate, prin contracte, cu statul (paralel sau nu), cu conexiuni în serviciile secrete (vechi şi noi, româneşti sau străine), prieteni ai “detestatului” proiect Bechtel (scos recent de la reanimare de Ludovic Orban). Un exemplu mi se pare Clotilde Armand. Dar nu pot să-mi explic nici talibanismul unui tânăr -Andrei Caramitru -, pornit pe distrugere, pe ură şi nu pe construcţie.

Noua melodramă cu Bucureştiul a lui Băsescu, construită pe “valori şi principii”, a celui care “nici nu vinde şi nici nu cumpără voturi” mi-a stors lacrimi, amintindu-mi de sceneta din 2004, cu Stolojan (cel care părea că este muribund atunci iar după 16 ani practică sporturi extreme la Marea Neagră).

Asta este “România normală” a lui Iohannis, o ţară profund divizată, pregătindu-se să meargă la vot pentru a-ţi construi un viitor prosper.

“Să trăiti bine!”, este mesajul lui Adrian Năstase de pe blogul său. 

Articolul precedentIoan Mang: Continuăm dezvoltarea județului Bihor! Obiective 2020 – 2024
Articolul următorAurelian Bădulescu: Orban a luat la trap Moldova, călare pe un cal de carton