PNL a luat toate premiile acordate de emisiunea Culisele Puterii, de la Realitatea Plus.

Invitatul permanent al emisiunii, Miron Mitrea, l a ales premiant pe premierul, Ludovic Orban, pentru normalitatea de a bea o bere la o terasă din Centrul Vechi împreună cu colegii. Mitrea a apreciat mesajul transmis de președintele PNL și a ținut sa precizeze ca parte din premiu i a fost acordat și pentru ca Ludovic Orban a știut sa și asume greșeală comisa cu ocazia zilei de naștere. “Orice politician trebuie sa aibe puterea sa fie uman sa spună am greșit când greșește, nu sa găsească motive cum era în banc. Trei țărăniști stau la bere la Doina. Începe sa ploua. Fir ar ai dracului de liberali. Uite, ploua!”

Repetentul săptămânii este actualul candidat al PNL la Primăria Capitalei, Nicușor Dan.” Dacă liberalii o sa meargă cu el în continuare înseamnă că nu mai înțeleg politica deloc. A fost de o penibilitate incredibila! Ce cauți tu în Prelungirea Ghencea? Unde a fost domnul acesta penibil în timpul epidemiei? Nu l am auzit spunând ca trebuie făcută aia,trebuie făcută cealaltă, as face asa. Nu l am văzut făcând nimic și  la sfârșit iese sa o critice pe Firea. Ea a făcut și prostii, a făcut și lucruri bune, dar a fost femeia prezenta acolo. Dacă liberalii vin cu el, Gabi Firea este deja primarul Capitalei.

Articolul precedentVasile Dîncu, tot mai contestat în PSD. „Să candideze la primăria Cluj-Napoca, pentru a-și demonstra calitățile!”
Articolul următorPosibile schimbări de nume dintre candidaturile PNL