“Opriți o pe Doamna în negru de la Ministerul Șomajului și Prăbușirii Sociale” a intrunit adeziunea a 76 de senatori, în fata a doar 28 care su apreciat activitatea ministrului Muncii, Violeta Alexandru. Moțiunea inițiată de PSD s a dorit sa sancționeze diletantismul ministrului Muncii care a modificat de 6 ori în numai 2 luni Ordonanța 30 referitoare la șomajul tehnic, a introdus munca forțată prin amânarea demisiilor pana după trecerea perioadei de urgenta și a gestionat dezastruos situația romanilor plecați la munca sezoniera în strainatate.
Cum se întâmplă uneori, din dorința de a si proteja colega de partid, senatorul PNL, Relu Fenechiu, a asemănat plenul Senatului cu o întrunire a Asociației Alcoolicilor Anonimi, ceea ce a provocat rumoare în sala și l a făcut pe social democratul Șerban Nicole sa întrebe unde este premierul Ludovic Orban.
De menționat ca între voturile împotriva Violetei Alexandru a fost și votul senatorului PMP, Dorin Badulescu. Care a reclamat lipsa de viziune, carpeala și neprofesionalism Violetei Alexandru. Trebuie precizat ca PMP are reprezentanți în Guvern și votul din Senat ar putea reprezenta semnalul unei distanțare fata de liberali a oamenilor lui Traian Băsescu.

Articolul precedentMarcel Ciolacu: Parlamentul va găsi soluții financiare pentru administrațiile locale!
Articolul următorMarcel Ciolacu: PSD nu va incuviința starea de alerta pe întreg teritoriul României