Ideologul arestarilor spectacol din PSD ma  ataca furibund in Duminica Iertarii, amenintandu-ma cu puscaria pentru ca am scris ceva ce lui nu i-a placut.

Dincolo de gravitatea amenintarii unui jurnalist cu dosare la DNA, se naste intrebarea daca informatia aruncata public de Vasile Dancu ca Ministerul sanatatii si ministrul Victor Costache sunt tinte ale DNA, face parte din “stiinta sociologica” cu care ne spune ca se ocupa. Si noi “stim” foarte multe lucruri!

Asadar, Vasile Dancu admite ca a consiliat toti presedintii PSD dar se plange ca nu l-au ascultat (oare de ce?) si mai admite si faptul ca isi doreste sa fie in carti in Kiseleff! Deci unde e minciuna?

Postarea acestui “barbat”, intelectual de marca, impotriva unei femei a generat tristete si dezamagire prin modul josnic in care a ales sa atace.

Toate aceste incercari de intimidare nu fac decat sa ma motiveze sa continui ce am inceput!

P.S. Pentru corectitudine, il provoc pe Vasile Dancu sa faca publica suma pe care a incasat-o in urma contractelor de consultanta! Il invit intr-o emisiune sa discutam despre toate aceste lucruri.

Articolul precedentESTE MARCEL CIOLACU CAPTIV?
Articolul următorPSD INVINGE PNL IN FATA EUROPEI