Ieri în Parlament, premierul Ludovic orban şi-a prezentat programul de salvare economică. Unii dintre liderii partidelor din opoziţie i-au cerut demisia. Florin Roman, liderul grupului liberal din Camera Deputaţilor, a cerut dezinfectarea microfonului la care anterior a vorbit preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu. 

„Am rugămintea, legal, către Secretariatul General, să dezinfectaţi microfonul după ce aţi vorbit”, a spus Florin Roman, ca o acuză că liderul PSD nu a purtat mască. 

Premierul Ludovic Orban a declarat luni seară, la B1 TV, după ce liderii PSD și Pro România, Marcel Ciolacu și Victor Ponta, au ținut discursuri în plen fără să-și acopere nasul și gura așa cum s-a instituit obligativitatea în spații închise, că cei doi politicieni pot fi amendați.

„Ba da, pot fi amendati”, a spus Orban. „Oricum, un comportament total incorect din partea unor care se pretind lideri. Aici forta exemplului e cea mai importanta. In spatii inchise exista obligativitatea purtarii mastii. In discursul la microfon nu au purtat masca si a fost o decizie a lor. De fapt, ei se considera deasupra legii si ca doar cetatenii obisnuiti trebuie sa respecte legea. Este foarte ilustrativ pentru mentalitatea pe care o au in raport cu legea”, a mai spus Orban.

Articolul precedentMarian Oprişan îl trimite pe Berbece prefectu’ la studiu de drept administrativ
Articolul următorAM SĂRBĂTORIT DORINȚA DICTATURII?