Un deputat social democrat cheamă premierul Florin Cîțu și pe ministrul fondurilor europene, Cristian Ghinea în fața Parlamentului pentru a explica amânările PNRR.

“Nimeni din guvern nu a comunicat nimic, în sensul acesta, opiniei publice. Premierul, aflat în campanie electorală, şi ministrul Investiţiilor şi Fondurilor Europene trebuie să dea urgent explicaţii în legătură cu stadiul PNRR. A solicitat România oficial o nouă amânare? Până când? Care sunt motivele repetatelor eşecuri în a primi aprobarea Comisiei Europene?”, a scris pe Facebook deputatul PSD Ciprian Şerban.

Parlamentarul social-democrat pune sentința: România rămâne codașa Europei în depunerea planului de reziliență.

“Aşa-zisul proces continuu de consultare cu Comisia Europeană, care ar fi menit să reducă divergenţele, este în fapt doar expresia neputinţei şi incompetenţei guvernamentale. Premierul şi ministrul Ghinea trebuie să vină în faţa Parlamentului cu toată corespondenţa cu Comisia Europeana pe tema PNRR! Am ajuns să vânăm scandalurile interne din coaliţia de guvernare de dreapta pentru a descoperi noi şi noi minciuni şi mizerii ale Guvernului Cîţu! Îi solicit premierului Florin Cîţu să se întoarcă la Guvern şi să muncească în folosul românilor! Românii nu au nevoie să fie târâţi în campania deşănţată pentru vânarea postului de preşedinte de partid, în timp ce România rămâne codaşa Europei şi se scufundă în prăpastia economico-socială provocată şi întreţinută de o guvernare ruptă total de orice realitate şi de interesul naţional”, a conchis preşedintele Comisiei pentru transporturi şi infrastructură din Camera Deputaţilor, social-democratul Ciprian Şerban.

Articolul precedentBÂLCIUL DEȘERTĂCIUNILOR?
Articolul următorPSD cere guvernului să dea socoteală cu PNRR