Prezent în studioul unei televiziuni, Traian Băsescu i-a găsit lui Nicuşor Dan jobul potrivit după ce va pierde alegerile în capitală. Acela de inspector la Inspecţia de Stat în Construcţii, potrivit aprecierilor sale. 

Fostul preşedinte se declară uluit de câte grozăvii a aflat după publicarea înregistrărilor cu Nicuşor Dan făcând trafic de influenţă. 

Se spune că Dan stă prin sălile tribunalelor pentru a-i agăța pe cei care i-a împins în justiție sau pe avocații lor, mai zice Băsescu.

Câte am aflat despre Nicușor Dan, după ce au apărut înregistrările, mă cutremură. Dar cel mai tare mă cutremură lașitatea oamenilor care au suferit de pe urma lui Nicușor Dan.

Dacă îmi arătați o hârtiuță că instanța a zis că a fost ilegală îmi cer scuze de la dl Dan. Primăria Sectorului 4 nu avea nevoie de o hotărâre judecătorească.

Nicușor Dan are 400 de procese deschise între care 100 le-a închis prin înțelegerea părților. De ce stă pe sălile tribunalelor nefiind avocat? Ca să-i agățe pe cei pe care i-a împins în justiție sau pe avocații lor”, sunt principalele declarații ale lui Traian Băsescu.

Articolul precedentAnca Alexandrescu i-a spulberat lui Ponta visul de a deveni prezidenţiabil (comentariu)
Articolul următorNICUȘOR DAN,PREMIUL LA LOTO AL LUI BASESCU?