Pesedistul Adrian Niță a câștigat mandatul de primar pentru primăria Piatra Neamț, scrie publicația locală Ziar Piatra Neamț. Niță l-a învins pe actualul primar Andrei Carabelea și se impune într-un oraș dominat tradițional de liberali.

Conform datelor publicate de Institutul Național de Statistică în baza recensământului din anul 2021, la Piatra Neamț există 79.679 de locuitori.

“Chiar dacă cetăţenii au decis prin vot că altcineva trebuie să se ocupe de parcursul oraşului în următorii patru ani, aproape la fel de mulţi au considerat că procesul de reclădire a oraşului trebuie să continue. Diferenţa mică de voturi nu face decât să ne înveţe lecţii şi să ne motiveze să fim mai buni. (…) Îi doresc succes în această misiune câştigătorului alegerilor, Adrian Niţă, şi echipei sale”, a scris, pe pagina de socializare, Andrei Carabelea.

Edilul a anunţat că mandatul său merge până la finalul lunii octombrie, timp în care va continua proiectele şi va finaliza investiţiile în curs.

Articolul precedentTULCEA: Horia Teodorescu și Ștefan Ilie, câştigători de noi mandate
Articolul următorGheorghe Flutur (PNL) pierde președinția Consiliului Județean Suceava în fața candidatului PSD Gheorghe Șoldan