După descinderea corpului de control al Ministerului Administrației și Internelor la Timișoara, ca urmare a acțiunii “Noii Ane Pauker” de asalt instituțional asupra unui antreprenor HORECA, prim vicepreședintele PSD, Sorin Grindeanu, spune că noua politică a USR e de tipul celei petrecute recent: țipete, spartul ușii cu ranga, delațiuni, violențe.

„Politica de tip userist, în care primează precum delațiunea, dictatul sau spartul ușii cu ranga este noua plagă socială care afectează România. La Timișoara, consilierul local USR-PLUS Ana Munteanu a organizat un fel de flagrant la un restaurant, folosind resurse publice, fapt scandalos, dovedit acum de raportul Corpului de Control al ministrului de Interne”, afirmă Sorin Grindeanu.

Grindeanu cere demisia prefectului userist Zoltan Nemeth.

„Mai grav este că, potrivit documentului, inclusiv prefectul de Timiș s-a implicat activ în acele descinderi, a dat telefoane și chiar și-a trimis oameni de încredere drept `turnători de serviciu`, desi nu aveau atribuții în acest sens. Aici nu a fost doar circ, a fost și un demers ilegal. Care trebuie sa aibă consecințe. Demisia prefectului, a șefei de cabinet și a celor vinovați nu trebuie să se lase așteptate. Normalitatea poate reîncepe cu aceste demisii! Nu mai înghite nimeni `pedepse` închipuite, precum suspendarea consilierului local Ana Munteanu”, adaugă Grindeanu.

Liderul PSD a criticat și modul de operare a directorului Metrorex care a încercat să deschidă o ușă cu o rangă.

Articolul precedentAlexandru Rafila: „Nu avem niciun rezultat științific care să valideze o strategie de vaccinare cu mai multe seruri”
Articolul următorDeputat Tuhuț: moții să plătească lemnele de foc la jumătate