Deputatul USR Emanuel Ungureanu de la Cluj, cunoscut și în Capitală pentru diverse scandaluri în care a fost implicat cu conducerile mai multor spitale importante, și-a luat adio de la partidul care l-a propulsat pentru că nu a fost pus pe un loc eligibil la parlamentarele din iarnă.
Acesta a făcut un ”Live” pe Facebook, luni seara, care a durat mai bine de doua ore, în care a criticat și lăudat, membrii USR Cluj, anunță foaiatransilvania.ro. Ungureanu a tunat și a fulgerat, motivând că cei aleși sunt necunoscuți publicului, deși la locale, unde a candidat pentru Primăria Clujului, acesta a ocupat abia locul 5.
Deputatul a anunțat că va părăsi organizația politică cu speranța că o altă organizație îl va ”adopta” și îi va oferi un vot în Parlament, scrie foaiatransilvania.ro.

Problemă esențială: „Au dat like!”

„A fost un joc de cine e mai tare. Cei de la PLUS au fost mai mulți. USR Cluj a militat pentru raportul de 3-1 pentru noi, dar Sergiu Hossu (președintele PLUS Cluj) a cerut 2-2, pentru că erau filiala cu cei mai mulți membri. Știam că sunt așa când ne-am luat, iar corect era să acceptăm paritatea, dar Sălăjean și Molnar s-au temut de o competiție internă și au negociat cu PLUS ca Radu Molnar să fie pe locul 2, dar cei de la PLUS nu au ascultat înțelegerea și l-au pus pe Radu Molnar pe locul 3, iar despre mine au zis că sunt un om vechi, care trebuie îndepărtat. Așa s-a scris istoria în două partide tinere și dezbinate care vorbesc despre meritograție, dar e altfel de fapt”, a spus Emanuel Ungureanu.
„Dezbinarea din interiorul PLUS a împiedicat dialogul. După campania locală a fost un grup care m-a vrut plecat din USR-PLUS. Am vrut să îi fac să înțeleagă că rezultatul meu a fost unul bun într-un mediu ostil. Unii nu credeau că nu trebuie să îl concurăm pe Boc, iar cealaltă parte a dat like. Când am fost de sacrificat am fost foarte bun, dar când am cerut un loc de parlamentar, pe baza meritelor, mi-au spus că sunt om vechi. Dar dacă eram vechi și antipatic, de ce ați fost de acord să mă duc să candidez. De ce am fost bun la tras și nu să reprezint? E o dovadă de lipsă de caracter. Nici nu mi-au mulțumit pentru munca mea. Printre manipulatori sunt Arpad, Sebesi și Ciprian Rus. Au vorbit despre mine fără să încerce să mă înțeleagă. De Elek Levente nu vă mai zic nimic, pentru că de trei ani de zile am spus că cea mai mare greșeală a lui este că a acceptat ca eu și Mihai Goțiu să fim parlamentari”, a tunat useristul, lovind în mai toți viitorii lui foști colegi.
Emanuel Ungureanu s-a remarcat prin multiplele plângeri penale pe care le-a făcut la DNA mai multor somități din lumea medicală. Niciuna, până în prezent, nu s-a finalizat cu o condamnare.

Articolul precedentDOAR UN EXERCIȚIU DE IMAGINAȚIE?
Articolul următorViorica Dăncilă pune presiune pe Marcel Ciolacu