Consiliului Politic Național al PSD a validat parțial, marți lista cu candidații la Camera Deputaților și Senat în 19 județe. Prim vicepreședintele PSD Sorin Grindeanu a anunțat că pentru celelalte 22 de județe se va organiza, miercuri, o nouă ședință a conducerii lărgite a formațiunii.

Dumitru Coarnă, președintele Federaţiei Sindicatelor Naţionale ale Poliţiştilor şi Personalului Contractual din România va fi primul pe lista la Camera Deputaților din partea PSD Călărași.
Grațiela Gavrilescu, membru PP-USL va candida pe un loc eligibil la Camera Deputaților din partea PSD Prahova.
Secretarul general al PRO România, care a părăsit partidul lui Victor Ponta și s-a înscris în PSD, Ion Mocioalcă va obține un loc eligibil la Senat din partea organizației PSD Caraș Severin.

„În Consiliul Politic Naţional am validat listele pentru 19 organizaţii, urmând ca mâine să facem o altă şedinţă a CPN pentru restul de organizaţii”, a declarat Sorin Grindeanu, marţi, la finalul şedinţei Consiliului Politic Naţional al PSD.
Tot în ședința CPN au fost stabilite conduceri interimare la trei organizaţii ale PSD. “La Alba – domnul europarlamentar Victor Negrescu, Covasna – domnul Barbu Bogdan şi Vrancea – domnul deputat Angel Tîlvăr”, a anunțat Sorin Grindeanu.

Articolul precedentUmilință pentru USR în Consiliul Legislativ
Articolul următorGabriela Firea demască scamatoriile lui Orban: „V-ați pus pe listele electorale prietenii și țuțerii”