Site-ul de știri al Trustului Realitatea își menține poziția în top 3 cele mai bune site-uri de știri din România și în luna mai. Informațiile LIVE și conținutul de calitate, dezvăluirile în exclusivitate și informațiile oficiale, din surse sigure, despre valul pandemic prin care trecem au poziționat site-ul www.realitatea.net pe locul 2 în online-ul românesc. 

Potrivit datelor centralizate, site-ul www.realitatea.net a însumat, în luna mai, peste 8.541.000 de clienți unici și mai bine de 27.5 milioane de afișări.

Cei mai multi cititori fac parte din categoria de vârstă cuprinsă între 25 și 34 de ani. Peste 55% dintre cititori sunt femei.

Și comunitățile de români din afara țării citesc site-ul www.realitatea.net, dovedind încrederea pe care o au în Trustul Realitatea. Potrivit centralizării, în top sunt cititorii din Germania, Marea Britanie, Italia, Spania și Moldova.

La nivel de grup, toate celelalte site-uri din Trustul Realitatea au înregistrat, și în luna mai, o creștere semnificativă, constantă, consolidându-și poziția în online-ul românesc. Vă mulțumim! 

Articolul precedentVictor Negrescu îl face mincinos pe Cristian Ghinea
Articolul următorCompletul morții, pus să-l judece pe Liviu Dragnea