Fostul ministru pesedist al transporturilor, Răzvan Cuc, a criticat modul prin care conducerea Metrorex a dărâmat chioșcurile firmei sindicatului de la Metrou.

“Politicienii USR-PLUS au scos ranga în războiul lor cu bucureștenii,” a comentat CUC.

Lui i se pare suspectă acțiunea, pe care o consideră una de partid, pentru că doar un primar, cel userist, singurul din București, Radu Mihaiu, primarul sectorului 2, a participat la acțiune.

Actualul senator consider că a fost un abuz din partea autorităților.

Ce s-a întâmplat de fapt?

Miercuri, directorul Metrorex, Ștefan Paraschiv, fost director al Pieței Obor, a intervenit cu echipe mobile și a dărâmat chioșcurile firmei Sindomet Servcom SRL, deținută în proporție de 100% de Sindicatul lui Ion Rădoi, fost deputat PSD. Aceasta a avut două contracte cu Metrorex: unul pentru spațiile comerciale (expirat în 2018) prin care firma încasa 75% și Metrorex, cealaltă parte de 25% din valorificarea acestora. Și un contract pentru spațiile de publicitate (expirat din 2019), din care Sindomet încasa 53%, iar Metrorex doar 47%”, așa cum spune ministrul Cătălin Drulă.

Ministrul Cuc nu a fost interesat de ce se întâmplă la Metrou.

În imagine, directorul Ștefan Paraschiv, cu ranga

Articolul precedentCulisele Statului Paralel, JOI: Povestea TRAGICĂ a căpitanului SRI Constantin Bucur. Cum a învins sistemul
Articolul următorCARANTINA NAȚIONALA SAU CARANTINA CEREBRALA?