Cât ar trebui să fie pensia minimă în România pentru un trai decent este greu de spus într-o perioadă în care scumpirile se țin lanț, iar traiul zilnic devine tot mai greu. Nici ministrul Muncii – Marius Budăi nu a pronunțat o cifră exactă, dar a lăsat de înțeles că măsurile luate în coaliție încearcă să echilibreze creșterile prețurilor astfel încât să se ajungă la suma necesară fiecărui pensionar.

Întrebat luni seara, la un post TV, cât ar trebui să fie pensia în România pentru un trai decent, ministrul a spu: „N-am să vă răspund cu o cifră, pentru că orice cifră voi spune eu acum cineva o să vină și o să spună că este prea mică sau este prea mare”.

„În concepția mea, dacă România și-ar permite astăzi, eu cred că pensia minimă în România ar trebui să fie aici, unde noi ne adresăm cu măsurile”, a spus Marius Budăi, referindu-se la suma de 3.000 lei.

Marius Budăi – Ministrul Muncii a explicat, din nou, măsurile sărăciei luate în coaliție și care au intrat în vigoare în luna ianuarie a noului an.

Sursa: Realitatea de Bucuresti

Articolul precedentMăsurile SĂRĂCIEI, explicate de ministrul Marius Budăi: „Depăşim acel ultra-vehiculat 40%” – A început plata PENSIILOR majorate
Articolul următorROMÂNIA SUVERANĂ | Cât să mai acceptăm la vârful politicii lideri fără demnitate?