Europarlamentarul liberal Rareș Bogdan se răzgândește. Nu mai vrea să dea postul bine plătit din Parlamentul European pentru un post din executive.

Dacă în urmă cu un an susținea că după ”rotativă” va face parte din guvern, acum o dă ca la Ploiești. Susține că va face acest sacrificiu dacă partidul îi va cere.

“Eu mă simt foarte bine în calitate de europarlamentar, sunt şeful delegaţiei României acolo, sunt un om care am multe proiecte pe partea de Parlament European, fac lucruri importante legate de bani europeni pentru România, relaţionez extrem de bine cu colegii mei din PPE, dar nu numai. Nu ţin în mod deosebit să abandonez mandatul de europarlamentar după trei ani jumătate pentru a veni la Bucureşti, dar dacă PNL consideră că prezenţa mea în Guvern este necesară, nu voi ezita să fac acest pas”, a afirmat Rareş Bogdan, luni seară, la Digi 24.

Afirmaţia a fost făcută în contextul în care a fost întrebat pe acest subiect în cursul anului trecut, la scurt timp de la formarea coaliţiei de guvernare de către PSD, PNL şi UDMR, iar atunci Bogdan a afirmat că în mai 2023, atunci când va avea loc rotativa la guvernare, el va face parte din Executiv.

Articolul precedentDeputatul fugar face un master pe securitate la Chișinău
Articolul următorBudăi susține că la privat se ia mai mult decât la stat “cu bani în mână”