După ce a afirmat de mai multe ori că Radu Cristescu este pus de PSD să-l atace pe el, deputatul PSD i-a amintit că nu a fost pus de Liviu Dragnea, pentru că atunci când s-a înscris în PSD, acesta era în pușcărie.

„PETROAVE! Te-ai apucat și tu dimineața sa reiei aceeasi minciuna spusa aseară de bufonul vostru, cel care spăla farfuriile după ce mâncați sarmale. Da, e vorba de ăla de care radeai când, tot la Ciutacu in emisiune, in urma cu câțiva ani, spuneai ca “i s-a umflat capul”, și ulterior l-ai dat afara din PMP. Ai spus că “Cristescu a primit loc eligibil la PSD cu conditia sa ma denigreze, pus de Dragnea.” Bai penibilule ( impreuna cu sclavetele vostru), când eu am intrat in PSD, Dragnea era in pușcărie. Când am primit loc eligibil, cum spui tu, Dragnea era tot la pușcărie! Așa ca minciuna are “picioare scurte”… toarnă la altă masă, Traiane!”, spune Radu Cristescu pe Facebook.

Grație sustinerii primite din partea Elenei Udrea, Radu Cristescu a ocupat timp de un an de zile funcția de președinte al filialei PMP Salaj. După ce Udrea a căzut în dizgratie, Cristescu și-a pierdut poziția în partid, fiind marginalizat pe scena politică.

După plecarea sa din PMP a făcut turul televiziunilor dezvăluind lucruri din interiorul PD. Tintele lui erau Vasile Blaga, Ioan Oltean, Sulfina Barbu, Gheorghe Flutur. Sora sa Adriana Cristescu era procuroare DIICOT, dar s-a pensionat. Ea a fost considerată a fi un om de încredere al lui Traian Băsescu, ea fiind cea care a instrumentat dosarele lui Dinu Patriciu și Omar Hayssam.

 

Articolul precedentPSD rămâne la cota de 35 %
Articolul următorLia Lucia Epure a lansat o nouă ediție a cărții: ”Regele Mihai, un surâs care nu se vede”