Partidul Social Democrat a cerut ieri printr-un  „comunicat de presă întoarcerea la popor,” vorba mai veche a lui Klaus Iohannis, de pe vremea când susținea că majoritatea PSD din parlament e ilegitimă.

„Dacă nu sunt capabili să-și rezolve criza creată, singura soluție este întoarcerea la popor prin alegeri anticipate. PSD nu va susține din Parlament niciun guvern minoritar PNL. PSD nu va susține niciun guvern condus de PNL sau de USR-Plus. PSD exclude categoric orice scenariu de acest fel”, se arată în comunicatul PSD.

„Iohannis și cele trei partide care au pierdut alegerile anul trecut sunt responsabile de criza pe care au creat-o. Dacă Iohannis nu e în stare să își facă treaba de mediator, singura soluție este să ne întoarcem la popor prin ALEGERI ANTICIPATE, pentru că actualul Parlament nu mai răspunde voinței populare, iar românii s-au lămurit cât de nocivi sunt PNL și USR+ pentru întreaga societate”, a mai transmis PSD ca urmare a crizei create prin demiterea ministrului sănătății.

Articolul precedentVasile Dîncu: PSD e un partid conservator
Articolul următorMihai Tudose: Ludovic Orban și-a pus deja treningul de prim ministru