Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a făcut apel la sincetarea oricărei acțiuni de campanie electorală. Într un mesaj postat pe pagina personală de socializare liderul social democrat le cere colegilor sai sa se abțină de la orice declarație sau actiune electorală, iar prioritatea sa fie salvarea bolnavilor de la Piatra Neamț și refacerea secției de ATI de la Spitalul Județean. Reproducem comunicarea președintelui PSD, Marcel Ciolacu. 

În acest moment, prioritar este ca supraviețuitorii tragediei de la Piatra Neamț să aibă parte de îngrijiri medicale. Sunt în contact permanent cu autoritățile județene și știu că s-au găsit soluții pentru ca activitatea medicală să continue în siguranță la Spitalul Județean din Piatra Neamț, iar secția ATI distrusă în incendiu să fie refăcută în regim de urgență. 

Am discutat cu toți colegii mei și am decis suspendarea oricărei acțiuni de campanie electorală din respect pentru această imensă tragedie. Toți decidenții politici au obligația, în acest moment, să se ocupe exclusiv de sănătatea oamenilor, nu de alegeri.

Sursa: Realitatea Din PSD

Articolul precedentCampanie electorală fără proiecte de colaborare politică
Articolul următorMarcel Ciolacu aruncă PNL în aer! Arată actele semnate de Tătaru la Spitalul Județean Piatra Neamț