Partidul Social Democrat face un  nou bilanţ al guvernării Orban din trei perspective: una a firmelor româneşti intrate în insolvenţă în ultima lună, a doua a ţăranilor, rămaşi fără subvenţii şi a treia a atrocităţii fiscului care trece la executarea firmelor care şi-au amânat plata taxelor, din cauza pandemiei. 

„Într-o singură lună, aproape 1.000 de firme locale au intrat în insolvență așteptând zadarnic miliardele de euro promise de guvern. La fel și la uzina ALRO, unde 20 mii de oameni sunt gata să rămână pe drumuri. PNL-iștii au timp de economie doar dacă le iese și lor ceva din asta”, scrie, pe Facebook, PSD.

Conform informaţiilor publicate de PSD, alte sute de mii de agricultori „sunt la pământ după ce, de trei luni nu au văzut vreun leu, ci doar tone de promisiuni de la Cabinetul Orban. Liberalii le-au amânat plățile până în septembrie: campania electorală e mai importantă decât cea agricolă!”.

„Fiscul face însă deja planul de execuție pentru firmele ce au amânat plata taxelor din cauza pandemiei, precum HORECA. Asta e viziunea PNL despre ieșirea din criză: dăm bani din vorbe, luăm taxe și din ciorbe”, conchide comunicatul PSD care susţine metaforic că Guvernul Orban a înmormântat economia şi culmea cinismului îi pune pe români să plătească înhumarea.

Articolul precedentMaricel Popa se laudă că a adus peste 1 MLD de euro în mandatul său
Articolul următorIRES / Ludovic Orban le face pe plac alegătorilor PSD: redeschide cârciumile