PSD Dâmbovița critică actuala putere că a recurs la epurări politce, uitând de principiul enunțat în campanie privind susținerea meritocrației.

Organizația județeană a PSD susține că ministerul condus de liberalul Sorin Câmpeanu nu este interesat de organizarea de concursuri pentru posturile de directori de școli. Liberalii au uitat – tocmai ei – cum cereau ocuparea unor posturi în funcţie de meritele şi pregătirea oamenilor”se afirmă în comunicatul PSD Dâmboviţa.

Conform acestui document, în Găeşti au fost schimbaţi recent patru directori de şcoli.

Un exemplu recent al unor astfel de practici este oraşul Găeşti unde, doar în ultimele zile, au fost schimbaţi patru directori de instituţii de învăţământ. Meritocraţia a fost un cuvânt folosit de liberali doar în campaniile electorale pentru a minţi alegătorii, aşa cum i-au minţit cu majorarea pensiilor, dublarea alocaţiilor, cu relansarea economică sau cu fumigenele aruncate în faţă că şcoala este pregătită să facă faţă cursurilor desfăşurate în pandemie”, se mai arată în comunicatul PSD Dâmboviţa.

Social democraţii mai critică atitudinea conducerii Inspectoratului Şcolar Judeţean privind alocările financiare de la Guvern pentru şcoli şi problemele legate de ţinerea cursurilor.

 

Articolul precedentPatronii restaurantelor care nu angajau sau nu serveau pesediști. Ce s-a întâmplat cu ei?
Articolul următorCHA CHA LITIX! Episodul 136. Supărare mare pe sindicaliștii din Poliție