Primarul PSD Daniel Băluţă al sectorului 4 a reuşit în patru ani să facă peste 1.500 de parcări noi, cele mai multe din ţară. Intenţionează să ridice şi mai multe maşini abandonate.

În ultimii ani, Poliția Locală a Sectorului 4 a ridicat de pe străzi peste 3.000 de mașini abandonate, ceea ce înseamnă disponibilizarea unui număr echivalent de locuri de parcare.

”Știm cu toții cât disconfort ne produc mașinile abandonate, mai ales că unele dintre ele au devenit în timp adevărate focare de infecție, ce pun în pericol sănătatea oamenilor. În zilele ce urmează, vom tripla capacitatea de ridicare a acestor vehicule abandonate,” a scris, pe pagina de Facebook, Daniel Băluță.

Primarul sectorului 4 face și un apel către locuitorii care vor să se implice în curățarea străzilor și le reamintește că pot semnala mașinile abandonate fie telefonic, la numărul 021.9441, fie folosind aplicația PRIMĂRIA SECTORULUI 4, care poate fi descărcată din Google Play și App Store.

Articolul precedent100% TU DECIZI! Rovana Plumb, traseu fulminant și controverse. Inginer, șefă la ANPC și președinte de partid
Articolul următorRomânii nu mai sunt primiţi în Italia