Există multă  disperare în campania electorală și asistăm la momente penibile! Este evaluarea consultantului politic, Miron Mitrea. George Simion, Mircea Geoană și Cristian Popescu Piedone sunt politicienii care pierd teren și fac gesturi disperate, greu de înțeles pentru un profesionist și își îngroapă definitivcariera politică.
După ce a explicat că cea mai înaltă funcție deținută vreodată de un român îl determină să fie mai mult decât elegant în aprecierile sale, Miron Mitrea a arătat că Mircea Geoană este în criză de teme și “bate câmpii despre sistemele de vot” arunci când afirmă că România are sistemul de vot cel mai primitiv din toată Europa. Dimpotrivă, atenționează Miron Mitrea. România are cel mai modern sistem de vot de tip Hont din Europa, față de sistemul “arhaic” al SUA pe care Mircea Geoană ar trebui să-l cunoască după ce a fost ambasador acolo mai mulți ani. “Cu PSD sau PNL avea o șansă, așa… are șansa lui asemenea lui Victor Ponta!” a arătat Miron Mitrea deranjat de tactica lui Mircea Geoană “de a jigni România ca să arate că este el mai deștept “.
E disperare, e același sentiment că pierde care îl face și pe George Simion să se întoarcă la temele PUNR și PRM din anii 90 și să se războiască cu UDMR. George Simion este disperat și, atunci, se războiește cu toată lumea, cu Ucraina, cu UDMR, cu toți, devine nefrecventabil 100%”, a explicat Miron Mitrea. Consultantul prognozează un declin continuu al AUR, asa cum se întâmplă și cu Cristian Popescu Piedone. Piedone și AUR au avut o strategie, dar s-au întâmplat lucruri, a intrat în cursă Gabriela Firea, au venit alegerile locale pe nepregătite, și au rămas fără strategie. Pierd, n-au planul B, când în politică trebuie sa ai și planul C…., a fost constatarea dură a analistului politic.

Sursa: Realitatea Din PSD

Articolul precedentAna Maria Păcuraru: Rolul strategic al Turciei în energie, securitatea regională și parteneriatele economice: Un interviu cu un jurnalist de mare anvergură
Articolul următorMitrea: Drulă, un candidat crescut de gafele lui George Simion!