Marcel Ciolacu crede în rațiune și în bun-simț. Invitat în emisiunea lui Victor Ciutacu, președintele PSD a declarat că nu crede că, în situația în care șeful statului l-ar nominaliza premier pe euro-parlamentarul Mihai Tudose, acesta ar accepta propunerea. Deși adversar declarat neînduplecat al PSD, președintele României, Klaus Iohannis, este de așteptat să urmărească stabilitatea politică și să nu încurce planurile convenite deja în Coaliție.  “Domnul Iohannis nu cred că-și dorește o aventura politică”, a arătat liderul social democrat și a amintit că planurile Coaliției au întrutotul susținerea sa și a presedintelui PNL, premierul Nicolae Ciucă. Totuși, Marcel Ciolacu admite că este premierul nominalizat” în acest moment” și susține ca își va ocupa noua poziție până la 1 iunie.
În ceea ce privește nominalizările în viitorul guvern, se va respecta protocolul semnat între PSD și PNL, dar unele schimburi de ministere nu sunt excluse, a arătat Marcel Ciolacu.

Sursa: Realitatea Din PSD

Articolul precedentCARAVANA ANTIMAFIA – Anca Alexandrescu descinde, joi, în Gorj – județul care a devenit ținta gigantului austriac OMV. Joi, ora 18:00, pe Realitatea PLUS
Articolul următorMarcel Ciolacu ii aduce la ordine pe George Simion și Alexandru Muraru deopotrivă