Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, se angajează să-și prezinte imediat demisia dacă va exista o cercetare penala sau chiar o suspiciune penală la adresa sa. “Nu mi-e frică de absolut nimic. E o vorbă: să-ți fie frica nu de ce ai făcut, ci de ceea ce se poate inventa despre tine. Voi face pasul lateral în aceeași secundă. Pentru mine contează mai mult PSD decât să fiu eu președintele PSD”, a declarat Marcel Ciolacu, în emisiuneanea moderată de  jurnalistul Silviu Mănăstire.””
Președintele PSD a arătat că domnul Cîțu nu mai are ce sa caute în politică și un premier este obligat sa fie bărbat de stat. “E un blestem pentru liberali să aleagă dintre cei doi. Nu pot să mut o situație incorectă, să o transfer pe partid”,  a susținut Marcel Ciolacu.

In schimb, Marcel Ciolacu crede că Justiția nua funcționat și nu  funcționează ca într-un stat normal, indiferent de cine a fost la guvernare, dar rămâne fidel principiului de a nu comenta deciziile magistraților.  Președintele PSD afirma ca principalul responsabil este presedintele României. “Neimplicarea Justiției în ceea ce s-a întâmplat la alegeri la sectorul 1, în ceea ce priveste documente făcute de companii și prinse în PNRR ca documente oficiale, modelul de ordonanță de urgență trimisă de o companie la Ministerul Sănătății spre adoptare, afacerile de la Unifarm și niciun dosar, nicio cercetare finalizată! “, a tras un semnal de alarmă liderul social democrat.

Sursa: Realitatea Din PSD

Articolul precedentCiolacu: România reală – benzină 6 lei, curent +25%, gaz +20%. România LOR 13%
Articolul următorCiolacu ii plânge pe luberali:ce blestem să aibă de ales între Cîțu și Orban!