În urma verdictului “PSD-ul e mort,” dat  de Maestrul Ion Cristoiu, editorialistul “României libere,” Marius Ghilezan, îi dă o replica: “PSD-ul e doar un organism asistat, ținut de rezervă. Și de aici lăuzia sa.” “PSD nu e mort. E doar adormit“, consideră jurnalistul.

Publicistul de la “Rl” a polemizat cu Ion Cristoiu, acuzându-l că sub povara grelei culturi din cărți și din singurătatea camerei de chat nu vede ansamblul. Acesta mai consideră că sistemul nu a ucis încă alternativa la guvernare și că partidul lui Marcel Ciolacu e ținut “pe banca de rezervă” pentru jocurile din arena ce vor urma.

Asumția lui Ion Cristoiu despre moartea PSD a apărut după interviul realizat la Alephnews cu Viorica Dăncilă. Concluzia de pe cristoiublog e că fostul premier social democrat se luptă pentru un cal mort.

“M-aș fi așteptat ca Maestrul să o întrebe pe Viorica Dăncilă, mai apăsat, despre rolul lui Ică Voinea și de ce a predat softul “AI” (de Inteligență Artificială) sistemului.

Pe vicleanul din camera de chat nu poți să-l acuzi că nu știe că există lucruri mai importante decât sumedeniile de broșe. Și-a aranjat Viorica Dăncilă candidatura la președinție cu însuși concurentul său, Klaus Iohannis, așa cum a dezvăluit Eugen Teodorovici? Asta ar fi fost a treia întrebare, care năștea știri.

Și mai e ceva. Un organism sterilizat de corpii străini nu e mort, e doar tarat.

Dacă în PSD a fost ucisă opoziția, asta nu înseamnă că partidul nu mai are viață”, este concluzia lui Marius Ghilezan.

 

Articolul precedentPSD încă mai face cărțile în Biroul Permanent al Senatului
Articolul următorCHA CHA LITIX! Episodul 149. Toni Grecu, victima unui fake news halucinant!