Sunt tensiuni uriașe în Coaliție pentru alegerile de anul acesta. Totul după ce primarii liberali au început să treacă în masă la PSD, nemulțumiți de actuala conducere și de listele comune la europarlamentare. Printre atacuri, se caută însă și un candidat comun la primăria Capitalei, iar printre cei măsurați se numără mai mulți oameni de afaceri. PNL și PSD se reunesc în ședință pentru noi discuții.

În cadrul Coaliției de Guvernare se resimt în prezent tensiuni semnificative în perspectiva primelor alegeri din acest an, cele europarlamentare și locale. Un eveniment notabil este migrația în masă a primarilor liberali către Partidul Social Democrat (PSD), o mișcare surprinzătoare care a generat un val de nemulțumiri și schimbări în echilibrul politic.

Motivul principal al acestor migrări este neîncrederea primarilor liberali în actuala conducere și nemulțumirile legate de listele comune la alegerile europarlamentare. Dezacordurile asupra direcției politice și divergențele de opinii asupra priorităților au contribuit la trădările politice dinainte de alegeri.

O atenție deosebită se concentrează asupra luptei pentru Primăria Capitalei, acolo unde se caută un candidat comun și se testează mai multe scenarii. Procesul de selecție a devenit un teren de dispută intens, cu multiple atacuri între diferitele facțiuni. Printre cei măsurați pentru această poziție importantă se numără mai mulți oameni de afaceri, aducând un element suplimentar de tensiune în competiție.

 Dan Șucu – acționarul majoritar al Rapidului, Cătălin Cîrstoiu – managerul Spitalului Universitar, Dan Ostahie – om de afaceri sunt doar câteva dintre numele controversate despre care se discută ca fiind posibili candidați pentru Primăria Capitalei.

Articolul precedentMarcel Ciolacu: Românii ar fi plătit 1.100 lei în plus în fiecare lună dacă Guvernul nu ar fi plafonat prețurile
Articolul următorMarcel Ciolacu: Vom avea un salariu mediu brut de 2.000 euro pe lună. Promisiunea premierului