Aflat la reuniunea femeilor social democrate, Paul Stănescu, secretarul general al PSD, a sugerat celor prezenți că Gabriela Firea ar fi un bun candidat al partidului pentru președinția țării.

“Ne gândim și la președintele României, probabil că trebuie să facem o alegere cu toții. Știm că în ultimii 20 de ani n-am prea avut succes. Cred că cea mai bună soluție pentru desemnarea candidatului va trebui luată într-un scrutin larg în cadrul partidului și pe mine m-ar bucura foarte tare dacă ar fi o doamnă din rândul dvs, că bărbații am văzut ce au făcut în ultimii 30 de ani, mai ales la ultimii doi președinți. Și nu mi-e frică s-o spun, cred că o doamnă ar aduce un echilibru mult mai mare în societatea românească”, a spus de la microfon Paul Stănescu. În dreapta lui, Firea părea un foc de artificii. Ea s-a întins apoi către Stănescu și a bătut palma cu el, aproape bărbătește “Pe dvs noi vă îmbrățisăm direct, nu doar vă aplaudăm”, i-a spus Firea de la microfon, ca un răspuns la o ultimă replică din discursul lui Paul Stănescu, în care el sugerase să nu se mai aplaude la ședințele PSD.

“În politică nimic nu se dă, totul se ia. Că ești bărbat, că ești femeie. Sigur că bărbații sunt mai misogini, dar știm lucrurile astea. Dar pentru asta trebui să vă bateți,” a mai spus secretarul general al PSD.

Articolul precedentCaptivi în roata istoriei?
Articolul următorNici Mihai Tudose nu știe formula de calcul a plafonării