Cine nu are bătrâni sa și cumpere! Secretarul general al PSD, Paul Stănescu, și adus aminte de Comitetul pentru normalitate propus de premierul Florin Cîțu, la 1 iunie, când susținea că pandemia a luat sfârșit. Liderul social democrat susține că Florin Cîțu nu face decât sa vândă iluzii și ii amintește candidatului la președinția PNL că, în curând, va pierde, funcția de prim-ministru. Vom vota cu sete moțiunea de cenzură, vine și promite acum secretarul general al PSD pe site-ul oficial al partidului. Anterior, președintele PSD a dat asigurări că PSD va vota moțiunea USR+AUR sau va introduce propria moțiune, dar în mod cert PSD îl va schimba pe Florin Cîțu printr-o moțiune de cenzură. 
Paul Stănescu nu ezită să-l critice și pe principalul susținător al lui Florin Cîțu, președintele Klaus Iohannis “Guvernare iresponsabilă și mincinoasă! Asta avem. Un premier și-un președinte care nu-și asumă nimic. Pandemia e grija altora, problemele sunt ale românilor. Fratele cel mare îl bate pe umăr pe cel mic și-i zice: „Lasă, Florine, câinii latră, ursul trece. Românii țipă, noi ne vedem de interesele noastre politice.”
Reproducem în continuare postare reprezentantului social democrat :

Își mai amintește cineva de comitetul interministerial pentru revenirea la normalitate? Nu degeaba i-am spus atunci comitetul de vândut iluzii, pentru că exact asta era. Disperat și iresponsabil, Cîțu a anunțat în aprilie sfârșitul pandemiei de la 1 iunie. A vândut această iluzie, dar degeaba. Când toți specialiștii o spuneau, fără dubii, că nu putem previziona un orizont de timp exact pentru revenirea la o viață socială normală, Cîțu scria pe o foaie la Guvern că de la 1 iunie se termină pandemia.

Și-a cumpărat timp doar pentru propria sa agendă și a creat false așteptări românilor. Acesta este marele lui program liberal de guvernare.

A pus atâta miză politică în această pandemie, încât nu mai poate să vadă ce este bine și ce este rău. Delirul lui este din ce în ce mai mare. Aruncă vina în stânga și în dreapta, dar el nu se simte responsabil de situația dezastruoasă în care a ajuns România în valul patru. Îi învinovățește pe cei de la USR-PLUS pentru că a eşuat vaccinarea.  Apoi îi amenință să revină în coaliţie.

Zilele lui sunt numărate. Asta este vestea bună. Imediat după decizia CCR, PSD va scoate acest iresponsabil de la Guvern. Vom vota cu sete la moțiunea de cenzură.

Sursa: Realitatea Din PSD

Articolul precedent10 miliarde euro granturi, ratate de România
Articolul următorINSOMAR: SONDAJUL care dinamitează scena politică. Cifrele care pun la pământ Guvernul Cîțu. Lovitură nimicitoare pentru Iohannis