În această seară, de la ora 21, Realitatea Plus vă oferă un Revelion bucovinean. Laurențiu Botin vă va însoți la trecerea dintre ani cu un program tradițional realizat în inima Bucovinei. Muzica și dansurile tradiționale, fără strop de kitsch, sperăm să vă fie pe plac și să vă facă să intrați în noul an cu bucurie și speranță. Pleacă 2022, un an greu, să așteptăm cu încredere anul 2023. 

Iar rețeta pentru un început bun de an nou este simplă: urmăriți petrecerea bucovineană de la Realitatea Plus! Suntem singurii care v-am apărat și v-am susținut drepturile în acest an, vrem să vă facem să uitați necazurile și să vă aducem zâmbetul pe buze și speranța în inimi.

Ne vor ajuta în această misiune și sigur vom reuși să pășim cu bine în 2023 profesioniștii Ansamblului Ciprian Porumbescu din Suceava! Petreceți cu noi, veți fi pe plus. 

Articolul precedentCozmin Gușă: Coldea sună adunarea trupelor prin Nistorescu. Avem o nouă Divizie „R”, similară celei ceaușiste pentru manipularea manifestațiilor
Articolul următorAlexandra Păcuraru: Realitatea cere OMV Petrom să plătească chirie românilor pentru terenurile pe care le exploatează