Rareș Bogdan vrea să fie vicepremier în Guvernul Ciolacu, după mai 2023. Așa explică Miron Mitrea intervenția neașteptată a eurodeputatului liberal în legătură cu majorarea pensiilor. Invitatul permanent al emisiunii Culisele Puterii de la Realitatea Plus consideră că Rareș Bogdan face un joc personal și îl aseamănă pe Rareș Bogdan cu Boris Johnson, premierul Marii Britanii, “un politician populist într-un partid de dreapta”.
“Dacă oamenii mai sunt în ziua de astăzi așa ușor de păcălit, e vina oamenilor, nu a lui Rareș Bogdan. Jocul acesta se practică în România de 30 și ceva de ani. Cred că populația l-a învățat”, a arătat consultantul politic arătându-se neîncrezător că la populație ar mai prinde astfel de false licitații cu promisiuni generoase.

Știe politică, în sensul luptei 0entru putere pentru propria persoana, dar habar nu are de economie. “Lui Rareș Bogdan ii place cine e la modă”,  a completat Mitrea portretul numărului 2 în PNL, amintind de susținerea Echipei câștigătoare a lui Florin Cîțu.

Sursa: Realitatea Din PSD

Articolul precedentMiron Mitrea: “Omul de neatins, Virgil Popescu, sprijină specula cu Energie”
Articolul următorGeorge Simion, prea grăbit și nepregătit pentru guvernare