Investiți în energii alternative! Este sfatul lui Miron Mitrea, după ce a explicat, în emisiunea Culisele Puterii de la Realitatea Plus, de ce lumea nu se poate întoarce de unde a plecat. “Nu cred în soluția să dăm drumul la cărbune și să producem din nou. Să fim oameni serioși! Aici nu vorbim de lucruri simple, cum am ruga o domnișoară să ne aducă un pahar cu apă. Vorbim de industrii care au fost închise. Redeschiderea froturilor în mine pentru a produce din nou cărbunele necesar nu este ceva ce se poate întâmpla în două săptămâni. Durează. Apoi, multe dintre complexele energetice din toată lumea au fost închise și ulterior tăiate și date la fier vechi sau au niște tehnologii învechite și au stat mult timp nefolosite încât nu știi cât timp și bani sunt necesari pentru repornire. Nu există soluții de azi pe mâine”, a avertizat consultantul politic.
În emisiunea de la Realitatea Plus, Miron Mitrea a explicat că sancțiunile la adresa Rusiei au costuri și pentru cei care le aplică și că rezultatul este că, peste tot în lume, viața va deveni mai scumpă și mai grea.

Sursa: Realitatea Din PSD

Articolul precedentMiron Mitrea ii îndeamnă pe guvernanți la sinceritate: Va fi mai greu!
Articolul următorMiron Mitrea crede că varianta unui conflict pe termen lung este cel mai plauzibil scenariu pentru Ucraina