Fostul premier PSD Mihai Tudose reacționează dur, sâmbătă, după ce Vasile Dîncu a spus la o televiziune că filialele social-democrate din sudul țării care au câștigat alegerile „nu reprezintă nimic din punct de vedere politic și nici din punct de vedere al culturii politice din România”.

„Războinicu’ de lut cu papuci de pluș….

Am citit o declarație-confesiune a unui maaaare ,,gânditor” ce se vrea a fi reformatorul PSD!!! Am zis la început că gata, s-a terminat cu șmecheria și să vezi că se oferă candidat la primărie la Cluj!!! Dar nu….

Era mult mai ,,global” mesaju’….

Citez din Vasile Dâncu:

..,,E adevărat că sunt câteva județe din Sud care au câștigat alegerile în ultima perioadă. Dar nu reprezintă nimic din punct de vedere politic și nici din punct de vedere al culturii politice din România.””

Am recitit. Și încă o dată…

Deci… reforma propusă este de genul: nu reprezintă nimic cei care câștigă alegerile!!! Important este să fie el în fruntea partidului și să ne explice cu doctrina și programele ideologice.

Încerc să înțeleg personajul prin prisma faptului că el nu a câștigat niciodată alegerile pe acolo pe la el.. Niciodată. Și prin urmare nu prea știe cum e. Dar emite axioma că cei care câștigă nu contează. Importanți sunt cei care sunt plini de avânt dar se împiedică-n papuci când pleacă la luptă (campanie)….

Și se mai și alintă că el nu prea vrea dar este foarte rugat… Poate pe principiul că e bun la bătaie.. că a mai luat!!!

Doamne apără și păzește…..

P.S.

Totuși o candidatură la ceva pe acolo prin preajmă? Așa ca puterea exemplului personal de cum să reușim să câștigăm alegerile?!?!

Căci din opoziție e mai greu cu implementările mărețe de programe și reforme…”, a scris Mihai Tudose pe Facebook.

Mihai Tudose s-a enervat, în direct la Realitatea TV, în urmă cu ceva vreme, în momentul în care a fost adus în discuție numele lui Vasile Dâncu pentru conducerea campaniei PSD. Dacă pentru Cozmin Gușă nu a avut nicio obiecție, în ceea ce-l privește pe Vasile Dâncu, fostul premier s-a declarat total nemulțumit de rezultatele obținute de Dâncu la Cluj și a punctat faptul că Vasile Dâncu nu mai este membru PSD.

„Eu nu am amintiri cu un rezultat spectaculos la Clujul ăla, dimpotrivă, înfrângerile au fost spectaculoase. Cu teoria stam bine, practica  ne omoară” a declarat recent la Realitatea.plus Mihai Tudose.

Articolul precedentMarcel Ciolacu: NEGATIV pentru Guvernul PNL – PDL
Articolul următorDNA verifică documente PSD. Viorica Dăncilă, săltată?